Aktivnosti

Pohodništvo

Naša dolina ponuja široke možnosti izbora poti s svojo veliko raznovrstnostjo flore in favne, bogato kulturno dediščino in slikovitimi vasmi, gozdovi, rekami, jezeri, slapovi, dolinami, planinami ter visokogorjem. S čudovite poti Julijana trail, Alpe adrija, Festival pohodništva , vam bo omogočena načrtovana pot podprta z vsemi potrebnimi informacijami.

Vodni športi

Muharjenje

Eden zelo priljubljenih športov v dolini Soče je muharjenje, saj reka Soča spada med najbolj znane revirje v Sloveniji
Prav ljubitelji muharjenja so bili prvi turisti, ki so začeli redno obiskovati Posočje v želji uživati v čaru muhaste soške postrvi, največje med evropskimi postrvmi.

Kolesarjenje

V naši dolini Soče in hribovitega okolja imate obilo možnosti kolesarjenja. Številne gorske poti, gozdne ceste in kolovozi ponujajo gorskim kolesarjem neomejene možnosti, manj zahtevni kolesarji pa se lahko popeljejo po zložnejših cestah po dolinah in na nekaterih planotah. Tako da, zavihtite se na kolo, poženite pedala in raziščite skrite kotičke triglavskega narodnega parka. Čudoviti razgledi, narava in muzeji v naravi vas bodo navdušili. Ta raznolikost omogoča tako lažjeture primerne za družine, kot tudi zahtevnejše turi za gorske vzpone.