Splošni pogoji

Čas prijave in odjave

Apartmaji – Čas prijave je od 15.00 ure dalje na dan prihoda. Čas odjave je do 10.00 na dan odhoda. Čas odjave je do 10.00 na dan odhoda. Zaželjeno je predhodno obvestilo o uri prihoda.

Odpovedni pogoji

Ob rezervaciji je potrebno 30% akontacijo. Svojo rezervacijo lahko brezplačno odpoveste kadarkoli do 7 dni pred prihodom, v tem primeru vam v celoti vrnemo akontacijo. V primeru odpovedi manj kot 7 dni pred prihodom se akontacija ne vrne. Po plačilu akontacije prejmete bon, preostanek pa plačate ob prihodu. V primeru neprihoda bo obračunan strošek odpovedi v višini 30% vrednosti prejete akontacije. Pri predčasnem odhodu je potrebno plačati celoten znesek rezervacije. Vračila denarja ni. Za posebne ponudbe ali pakete lahko veljajo posebni pogoji.

Pogoji garancije

Plačilo 100% avansa v dogovorjenem roku se šteje kot potrditev rezervacije. V primeru neplačila v danem roku, se rezervacija šteje kot nepredmetna.

Kajenje in čistoča

V zaprtih prostorih ni dovoljeno kaditi. Še posebej si prizadevamo, da so našim gostom na voljo čiste namestitve. V primeru večjih madežev ali poškodb naše lastnine, soglašate s plačilom čiščenja v višini najmanj 50 EUR – glede na povzročeno škodo.

Parkirišča

Parkiranje vozil in koles na naših parkiriščih in garaži je na odgovornost lastnika vozila,  ne odgovarjamo za morebitno škodo. Parkiranje je za naše goste brezplačno.

Ljubljenčki

Domači ljubljenčki so v apartmaju Luna in Kanin dobrodošli, v apartmaju Anabela pa niso dovoljeni. Potrebno je doplačilo 10€ / nočitev / hišni ljubljenček Zaželjena je predhodno najava, da uredimo apartma primernoza živali.

Cene

Vse cene vključujejo DDV. Turistična taksa v ceno ni vključena in znaša 2 € po odrasli osebi na dan, otroci med 7 in 18 let 1 €.

Plačilna sredstva

Plačilo rezervacije se opravi prek spletne banke oziroma s plačilom na naš TRR; v nastanitvi so vsa
plačila možna le v gotovini.