Kontakt in
o nas

Povprašajte nas

Naš naslov

Apartma Anabela – Žagarjeva ulica 5, 5220 Tolmin

Apartma Luna in Kanin – Dvor 43 a, Bovec, 5220 Tolmin

Telefonske številke

Kontakt

Zahvaljujemo se vam za izkazano zanimanje. Prosimo, da nam svoje vprašanje ali komentar sporočite preko spodnjega obrazca in odgovorili vam bomo kar se da hitro. Se že veselimo srečanja!

O nas

Živjo, sva Uroš in Vanja! Najina pot v svet turizma se je začela z dvema prijetnima apartmajema v Tolminu in Bovcu. Naudušenje gostov nad najino malo bovško kmetijo naju je spodbudilo, da se posvetiva razvoju Apiturizma in obiskovalcem ponudiva spoznavanje življenja čebele od blizu.

Vzgajava večje število čebeljih družin, ki bodo to zimo preseljene v nov dom, ki bo namenjen čebelarjenju, apiterapiji in predelavi čebeljih izdelkov. Naši apartmaji nudijo več kot le bivanje; so vrata v čarobni svet čebelin njihovih terapevtskih sposobnosti. Tudi v mirnejših letnih časih čebelnjak ponuja aromaterapijo in masažne kopeli za popolno sprostitev.

Pri nas začnete dan z zdravim zajtrkom, domačimi dobrotami in sadnim smoothiejem. Ne glede na to, ali iščete mirno zatočišče ali doživetje v naravi, je naš kraj idealen za posameznike, pare in družine.

Obiščite nas za sproščujčujoče večere, druženja in zapomnljiva doživetja.

Naše nastanitve

Del kompleksa Natura Radulje. Popoln za 4, vendar sprejme do 6 gostov. Ponuja lastno teraso in skupen vrt s sosednjim apartmajem.

Del kompleksa Natura Radulje. Popoln za 4, vendar sprejme do 6 gostov. Ponuja lastno teraso in skupni vrt s sosednjim apartmajem.

Prijetno zatočišče v centru Tolmina, idealno za 4 osebe, z možnostjo nastanitve do 5 gostov, z očarljivim lastnim vrtom.