Apartma Kanin Bovec

O apartmaju Kanin

Apartma Kanin je s svojimi 80 m2 primeren za 4 do 6 oseb. Je del kompleksa Natura Radulje; vrt, sadovnjak in travnik z igrali si deli s sosednjim apartmajem Luna. Lociran je med pašniki in gozdom, blizu žičnice Kanin, dostopen po makadamski cesti. Zgrajen je iz naravnih materialov in moderno opremljen, z lastno teraso in velikim parkiriščem. Spalnica v zgornjem delu ima zakonsko in dve enojni postelji, z možnostjo dodajanja otroške posteljice po predhodnem povpraševanju. Iz spalnice se odpira čudovit razgled na okoliške griče in pašnike.

Kje se apartma nahaja?

V pritličju je moderna kuhinja z jedilnico in kaminom na drva, ki v zimskih mesecih ustvarja prijetno domače vzdušje. Kopalnica vključuje WC in tuš kabino. Dnevni prostor, ločen od kuhinje, nudi 270° razgled na okoliške vršace. Iz dnevne sobe je dostop do terase z vrtnim pohištvom, ležalniki, senčnikom in žarom, ki si ga delite z gosti iz sosednjega apartmaja. Na posesti živijo domače živali: ovce, race, koze, pes in mačka. Večeri ob odprtem, skupnem ognjišču so kot nalašč za sprostitev.

Odvisno od letnega časa lahko uživate v dobrotah iz našega vrta, sadovnjaka in čebelnjaka.

Hišni ljubljenčki so dobrodošli, njihovo gibanje pa je omejeno na pritlični bivalni del in zunanje površine. Kajenje je dovoljeno samo zunaj!

Rezervirajte apartma preko spleta

Ali nas kontaktirajte

Kajenje in hišni ljubljenčki

Kajenje v prostorih prepovedano

Dovoljeno za pse

2 klimatski napravi (soba in bivalni prostori)

Dodatki in druge prednosti

Kuhinja

Kopalnica

Terasa

Dnevni prostor

Soba

Ostalo

Rezerviraj preko spleta

Koledar razpoložljivosti

Preverite naše ostale pakete

Preberite si več o naših paketih, ki jih ponujamo. 

No data was found

Naše ostale nastanitve

Oglej si naše preostale nastanitve.

Del kompleksa Natura Radulje. Popoln za 4, vendar sprejme do 6 gostov. Ponuja lastno teraso in skupni vrt s sosednjim apartmajem.

Prijetno zatočišče v centru Tolmina, idealno za 4 osebe, z možnostjo nastanitve do 5 gostov, z očarljivim lastnim vrtom.